Következő verseny

Raid of the Champions 2019.11.08-10.

Magyar szemmel a HunGarian Baja szombati napjáról

A magyar bajnokság (TROB) szempontjából a következő sorrendben várhatjuk a vasárnapi, mindent eldöntő két szakaszt. Az élen változatlanul az idei Világkupa-sorozatot vezető Yasir Seaidan, Alexei Kuzmich szaúdi, orosz duó áll, előnyük 6:02 perc a második helyre egy remek teljesítménnyel feljövő Miroslav Zapletal, Marek Sykora cseh, szlovák páros előtt, míg a lengyel Tomasz Bialkowski, Dariusz Baskiewicz kettős további 1:17 perc hátránnyal áll a harmadik pozícióban.

Mögöttük hatalmas a versengés, és jelenleg a lengyel Piotr és Karolina Otko a negyedik, míg őket három magyar páros követi Miklós Csaba és Szőke Nikolett, Gyimóti Péter és Horváth Míra, valamint a Molnár Balázs és Molnár Gabriella.

„Nagyon elégedett vagyok az eddigi teljesítményünkkel annak ellenére, hogy a mások porában való autózás miatt legalább két és fél percet benne hagytunk a mai eredményünkben. Holnap megyünk tovább, hiszen a legjobb magyarként szeretnénk zárni” – Miklós Csaba.

„Kifejezetten óvatosan kezdtünk pénteken, nem úgy, mint ma délelőtt, amikor sikerült feljönnünk a 10. helyről az élmezőnybe. Ám délután sajnos technikai hibák hátráltattak, legalább 120 kilométert sérült autóval jöttünk. Mindent sikerült kijavítani, így a célunk továbbra is a T4-es kategória dobogója, valamint az, hogy a legjobb magyarként zárjuk a viadalt” – Gyirmóti Péter.

„Egyszerűen nem tudom miért, de Nagykállóhoz hasonlóan itt is sikerült az elején lemaradnunk, majd ma egész nap az utolsó pár előre fuss játékot játszani. Nagyon megterhelőek ezek a hosszú szakaszok, hiszen csak szombaton annyit mentünk már, mint amennyit egy magyar bajnokin összesen. De nem adjuk fel, az autó jó, oda akarunk érni a kategória elejébe” – Molnár Balázs.

Támogatók